Wednesday, December 3, 2008

KAYITDISI 02 ''liminal''







Kayıtdışı bir kez daha kayıtta!
Farklı alanlardan katılımcıların araştırmaları, tartışmaları, ortak üretimleri, bunların etkinlik sonrası sergilenmeleri ve partileri ile Kayıtdışı 02 Tasarım Haftası için geri sayım başladı. Geçtiğimiz sene kayda geçen Kayıtdışı 2-7 Şubat tarihlerinde “tasarım”ı dert edinmiş herkesi yine YTÜ Mimarlık Fakültesi’ne bekliyor.
Kayıtdışı ekibi tasarımı, sınıflardan ve eğitimin düzenli yapısından dışarı çıkarmak, eşit ve özgür ortamlarda tasarım yapmanın keyfini bir kez daha deneyimleyebilmek için tam kadro çalışıyor.
Kayıtdışı02 Tasarım haftasında 1 hafta boyunca üzerine konuşulup tartışılacak ve üretim yapılacak; tema uzun, yoğun tartışmalar sonucunda belirlendi: ‘liminal’
Bilindiği üzere tasarım ile ilgilenen herkesin katılımına açık olan Kayıtdışı’nda; amaç değişmedi. Oluşturulacak atölye ve tartışma grupları aracılığıyla disiplinlerarası ve enformel (kayıtdışı) bir tasarım süreci daha deneyimlenmesi hedefleniyor. Hedef ise Kayıtdışı 02 de farklı atölyeler, tartışmalar etkinlikler ve daha fazla katılımcı!

No comments: